Мария Илиева в “Забраненото шоу на Рачков” – обвини го, че е баща на детето й

Най-четени

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Бременната Мария Илиева се появи в “Забраненото шоу на Рачков”, за да хвърли истинска бомба в ефира на Нова телевизия. 43-годишната певица, която чака второ дете, но упорито крие кой този път е бащата, направи признанието, че тайният татко всъщност е Димитър Рачков. В този момент очите на устатия бургазлия направо изскочиха от изненада и той загуби ума и дума.

Мария за пръв път дава интервю, откакто обяви, че чака дете и това обяснява защо избра именно „Забраненото шоу на Рачков“, коментират зевзеците.

Майтапът, който певицата си направи с Митко обаче имаше страхотен ефект, а в социалните мрежи зрителите разгорещено коментират личния живот на водещия и се питат дали той е заменил едната Мария (Игнатова) с другата Мария (Илиева).

Всъщност шегата на певицата спрямо шокирания Рачков си има своята предистория. Преди две години в седмия сезон на „Като две капки вода“, вече бившият водещ на шоуто Димитър Рачков изненадващо впи устни в устните на Мария Илиева в стил „Кобрата и Джени Суши“. Той я интервюираше певицата, преди Мария да се превъплъти в образа на Веселин Маринов.

снима: Нова тв

Певицата реагира мълниеносно с думите: „Веднага ще се обадя на адвоката си“. И юристът „цъфна“ в шоуто като обяви, че клиентката му е била обект на нежелано сексуално посегателство от страна на водещия и по този начин той й е нанесъл психически вреди. Затова г-ца Илиева претендира да й бъде изплатено обезщетение от 250 000 лева.

В крайна сметка двамата се съгласиха на извънсъдебно споразумение, заради което днес Рачков, гледайки големия корем на Мария възкликна: „Така ли му викат вече. Ама то това беше преди повече от 9 месеца“. „Аз реших да го нося по-дълго, защото е от теб. Лятно бебе си ми направил“, върна топката певицата, влизайки в тона на шегата.

Истината е, че въпросът кой е бащата на второто дете на Мария Илиева е забулен в тайнственост и самата тя не издава нищо. Единствено в началото на април чрез социалните мрежи обяви, че е бременна и добави, че двамата с първото й дете Александър са много щастливи.

„C oгрoмнo щacтиe cпoдeлям c вac, чe c Aлeкcaндър cмe в трeпeтнo oчaквaнe нa бeбe!“, нaпиca в Instаgrаm изпълнитeлкaтa нa „Нищo“, кaтo придружи пocтa cъc cвoя cнимкa. „Прeкрacнo e, чe cмe зaeднo в тoвa пътeшecтвиe, нacитeнo c любoв, oтдaдeнocт и cмиcъл!“, дoпълни пeвицaтa и пoздрaви „вcички #wоndеrwоmеn, кoитo бoрят дeмoграфската криза.

Алекс е от кратката й връзка с доста по-младия мачо Георги Михайлов, с когото обаче не успяха да създадат семейство.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад Пит, като им е казвала...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа и стреля. Всички охранители реагират,...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Вижте още