Израелски генерал убеден, че Тръмп знае за съществуването на извънземните

Най-четени

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Бивш израелски шеф по космическата сигурност заяви, че земляните са били в контакт с извънземни от „галактическа федерация“.

„Неидентифицираните летящи обекти не са поискали да афишират, че са тук. Човечеството все още не е готово“, каза Хаим Ешед, бивш ръководител на космическата дирекция на израелското министерство на отбраната, пред израелския вестник „Едиот Ахаронот“.

Уважаван професор и пенсиониран генерал, Ешед каза, че извънземните са еднакво любопитни към човечеството и се стремят да разберат „тъканта на Вселената“.

Ешед каза, че между видовете са подписани споразумения за сътрудничество, включително „подземна база в дълбините на Марс“, където има американски астронавти и извънземни представители.

„Има споразумение между правителството на САЩ и извънземните. Те подписаха договор с нас да правим експерименти тук“, каза той.

Ешед добави, че президентът Доналд Тръмп е бил наясно със съществуването на извънземните и е бил „на ръба да разкрие“ информация, но е помолен да не го прави, за да предотврати „масова истерия“.

„Те чакат човечеството да се развие и да достигне етап, в който ще разберем като цяло какво е Космоса и какво представляват космическите кораби“, каза Ешед.

„Въпреки че все още не сме открили признаци на извънземен живот, НАСА изследва Слънчевата система и извън нея, за да ни помогне да отговорим на основни въпроси, включително дали сме сами във Вселената“, заяви говорител на НАСА в изявление за NBC News.

Идеите на Ешед са изложени по-подробно във „Вселената отвъд хоризонта – Разговори с професор Хаим Ешед“ от Хагар Янай, публикувана през ноември.

Ешед, който ръководеше изстрелването на многобройни израелски сателити в космоса, каза, че говори едва сега, защото нагласите се променят и хората изглеждат по-възприемчиви.

„Ако преди пет години бях излязъл с това, което казвам днес, щях да бъда хоспитализиран“, каза Ешед. „Днес вече говорим по различен начин. Няма какво да губя. Получих степени и награди, уважаван съм в университетите в чужбина.“

През май Тръмп заяви: „Космосът ще бъде бъдещето както по отношение на отбраната, така и по отношение на нападението. Сега сме лидерът в Космоса“, тъй като му беше връчено официалното знаме на новосъздаден военен клон, Космическа сила.

Фокусът му, заедно с космическото командване, е върху Космоса като военен домейн за САЩ, включващ сателити и комуникации и фокус върху геополитиката на нов терен.

Коментарите на Ешед веднага породиха шеги и теории онлайн. В Twitter са създадени поне половин дузина акаунти, които се позовават на представители на земята от „Галактическата федерация“.Други потребители са поискали преференциално третиране и срещи с отвъдната група.

 

Превод и редакция: ГЛЕДНА ТОЧКА

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад Пит, като им е казвала...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа и стреля. Всички охранители реагират,...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Вижте още