Фики отново беше най-добия имитатор в Капките

Най-четени

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Образът на Рей Чарлз донесе поредната победа на Фики в деветия сезон на шоуто “Като две капки вода”.

„Имах възможност да изпълня песен на един от моите любими изпълнители. Много съм развълнуван! Синът ми гледа всички мои преобразявания – тази сутрин дори ми показа какво му е направило впечатление в Рей Чарлз“, сподели певецът.

Десетият лайв преведе участниците през емблематични парчета на 80-те и актуални хитове на световната сцена. Началото беше поставено от Поли Геова, която с носталгия върна журито назад във времето с Bee Gees и образа на Бари Гиб, а Милица се срещна с рока в лицето на Bon Jovi и култовото парче “Livin’ in a prayer”.

„За първи път се сблъсквам с певец, който пее по-лирично от мен!“, категоричен беше Aзис, който успешно влезе в тандема на Charles & Eddie. Звученето на 90-те му донесе положителни оценки на журито, което единодушно обяви представянето му за един от най-добрите му образи от началото на сезона.

На високи токчета Рафи се развихри в хореографията на Dua Lipa – с помощта на Funky Monkeys и пресъздаде настроението на цветното видео към песента “Physical”. Ориенталски танци и извивките на Амр Диаб прозвучаха в преобрзяването на Софи Маринова, която призна, че искрено се е забавлявала на сцената. „Тази песен звучи лесно, но всъщност е голямо предизвикателство. Мисля, че ти се справи много добре“, допълни Хилда.

Къци се превърна в интернет сензцията Джорджано и неговия хит „Отиваме на купон“, изпълнявайки парчето пред оригинала. Миро, познат на публиката с артистичното име Джорджано, го аплодира, допълвайки шеговито, че образът му не е лесен за имитация.

В компанията на Тони Стораро Михаела Маринова се преобрази във Фики с един от големите хитове на баща и син. „Михаела е много талантливо момиче и много добра певица. Желая успех на нея и останалите участници, които всеки път успяват да излязат от себе си и да бъдат някой друг“, коментира Стораро.

На 3 април шоуто за преобразявания ще бъде в празнична пауза, а след това зрителите ще могат да го видят отново на 10 май.

Тогава Милица ще се превърне Михаела Маринова, а Софи Маринова ще имитира екстравагантната Лейди Гага. Рафи ще продължи линията на женските образи с Лайза Минели, а Поли ще изпълни от култовте парчета на Тина Търнър. Aзис ще влезе в образа на своя по-млад колега Фики с едно от народните му изпълнения, а Михаела Маринова ще е Джими Самървил. Къци ще трябва да имитира в Слави и неговият дует със Софи Маринова, а победителят за вечерта Фики ще бъде самият Тони Стораро.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад Пит, като им е казвала...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа и стреля. Всички охранители реагират,...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Вижте още