Шокиращи подробности за трагедията във Враца

Най-четени

ЦИК каза колко партии и коалиции ще се явят на изборите на 9 юни

Надявам се в началото на следващите дни да имаме избран изпълнител за машините за изборите за НС и ЕП...

Цветница е! Честит празник!

Цветница се отбелязва в неделята след Лазаровден, една седмица преди Великден. Нарича се още Връбница, Цветна неделя, Вая (Вайя),...

Д-р Аспарух Илиев съветва: Който кашля повече от седмица, да се изследва за коклюш

Регистрираните случаи от коклюш в страната вече обхващат 21 области. Според здравните власти България вече е в условия на...

На смразяваще гледка се натъкнали две деца във вторник, когато прибирайки се от училище намерили проснати на пода в локва кръв мащехата си. Тя била безжизнена, а до нея хрипало полуживо 3-годишното им братче от втория брак на бащата.

Когато му се обадиил, мъжът изпаднал в шок. Все пак успял да се обади на 112. „Извика по телефона, че е станала трагедия. Той е тих, спокоен, кротък човек“, разказа работодателят му.

При пристигнето на спешният екип, медиците установили, че майката е мъртва, но момченцето още има пулс. То е било транспортирано във врачанската болница, а после – в столичната спешна „Пирогов”. Към 22,30 часа същата вечер е приключила операцията му. Детето е било с прободена трахея, но е стабилизирано след интервенцията. От най-големия спешен център обявиха, че е вън от опасност за живота.

31-годишната Силвия е словашка гражданка. Тя посегнала на детето си и себе си в апартамента на петия етаж.

„Сутринта в деня на трагедията е подаден сигнал до полицията от жената за скандал със съпруга й, но при посещението не било установено да има такъв“, съобщи окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков.

Съседите на семейството са в шок. Семейството живеело около 4 години в блока, винаги поздравявали и били любезни. Не е известно да са имали конфликт, не са се чували и обичайните семейни скандали.

„Те са нови тука в блока, нормално момиче, с деца, даже това си говорихме, че е изненадващо, това си е някаква вътрешна история, която е много зловеща, друго нищо не мога да кажа“, каза комшията Валентин Начев.

Силвия е заживяла с 32-годишния врачанин и двете му деца преди четири години. Родила му син и по думите на близки на мъжа й нямали разправии.

„Двамата се разбираха много, нямаха проблеми. Тя обичаше съпруга си и детето. Последно се видяхме в събота вечер”, разказа Михаил Стоянов, единият от братята на мъжа.

„Не може да става дума за самоубийство. Бяха едно щастливо семейство. Врагове също нямаха”, заяви Наско Шопов, другият брат на мъжа. А пък майка им Севдалина Стоянова е категорична, че синът й не е в състояние да извърши убийство и не е насилник. 32-годишният мъж, с когото Силвия е живеела, е разпитан, но не е задържан.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

ЦИК каза колко партии и коалиции ще се явят на изборите на 9 юни

Надявам се в началото на следващите дни да имаме избран изпълнител за машините за изборите за НС и ЕП...

Цветница е! Честит празник!

Цветница се отбелязва в неделята след Лазаровден, една седмица преди Великден. Нарича се още Връбница, Цветна неделя, Вая (Вайя), Куклинден или (в западните църкви)...

Д-р Аспарух Илиев съветва: Който кашля повече от седмица, да се изследва за коклюш

Регистрираните случаи от коклюш в страната вече обхващат 21 области. Според здравните власти България вече е в условия на епидемия, но няма извънредна епидемична...

Днес празнуваме Лазаровден!

В миналото на днешния празник момците от селото са искали ръката на своята избраница   Днешния ден християните посвещават на Лазар, когото Исус възкресява. Лазаровден се празнува...

Кунчев каза ще обявят ли извънредна епидемична обстановка заради коклюш

Няма да се въвежда извънредна епидемична обстановка в страната заради разпространението на коклюш, защото не е необходимо,  съобщи главният държавен здравен инспектор доц. Ангел...

Вижте още