Тежка катастрофа прати Тайгър Уудс в болница

Най-четени

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Американският голфър Тайгър Уудс е бил хоспитализиран след автомобилна катастрофа, при която автомобилът му е претърпял „големи щети“, съобщиха от шерифския отдел на окръг Лос Анджелис.

Уудс, който е шофирал и е бил сам в колата е бил изваден от останките й от пожарникари и санитари и откаран в местна болница за лечение, се казва в изявлението на шерифството.

Тайгър Уудс е имал късмета да оцелее при тежката автомобилна катастрофа във вторник, която е причинила „сериозни“ наранявания на краката, заявиха служители на Калифорния, които свидетелстваха, че голф легендата на САЩ е бил в съзнание след инцидента.

„Успя да комуникира. Беше в съзнание“, каза шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева и добави, че Уудс в момента е в „тежко състояние в резултат на инцидента“.

Заместникът от шерифския офис на окръг Лос Анджелис Карлос Гонзалес заяви, че е „много щастлив, че г-н Уудс успя да излезе от това премеждие жив“.

По последна информация животът на Тайгър Уудс е извън опасност след тежката катастрофа, в която пострада той тази нощ, но голфърът е получил сериозни наранявания по краката и все още е в операционна зала. Пътният инцидент се е случил рано сутринта местно време край Лос Анджелис, Калифорния, като Уудс е изгубил контрол над автомобила си с висока скорост и е излязъл от пътя, а колата се е преобърнала няколко пъти. В произшествието не са участвали други автомобили, а Уудс е бил сам в колата си.

На спасителните отряди се е наложило да режат ламарините на колата, за да извадят голфъра от там, като той е бил в съзнание при откарването си в болница. От болница Harbol-UCLA описват нараняванията му като „сериозни, но не застрашаващи живота“. Най-тежки наранявания Уудс е получил по краката си, по които множество счупвания, включително и на единия глезен. В момента 45-годишният Уудс е в операционна зала, а след това лекарите трябва да дадат нова информация за състоянието му.

За момента няма признаци Уудс да е употребявал алкохол или упойващи вещества при инцидента, но това ще бъде потвърдено след направените тестове в болницата, отбелязва БГНЕС. Той уточни, че колата на голфъра се е движела с „по-голяма от нормалната скорост“, спускайки се по хълм, известен с висока честота на автомобилни произшествия.

В края на декември Тайгър Уудс претърпя поредната си операция на гърба, а негови фенове вече посочиха, че в интервю, дадено преди няколко дни, голфърът е изглеждал видимо уморен и в недобро състояние.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад Пит, като им е казвала...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа и стреля. Всички охранители реагират,...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Вижте още