Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха работна среща в район „Люлин“

Най-четени

Фалшифицирали ли са документи Лена Бориславова и Кирил Петков?

"Не съм била търсена от органите на реда. По никакъв начин не се притеснявам от проверка, свързана с това общо...

ЦИК каза колко партии и коалиции ще се явят на изборите на 9 юни

Надявам се в началото на следващите дни да имаме избран изпълнител за машините за изборите за НС и ЕП...

Цветница е! Честит празник!

Цветница се отбелязва в неделята след Лазаровден, една седмица преди Великден. Нарича се още Връбница, Цветна неделя, Вая (Вайя),...

Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха работна среща в офиса на партията в район „Люлин“.

„Много мотивиращо е да видиш хора на различна възраст, с различни професии, които са част от Републиканци за България и заявяват позицията си за реалната промяна в страната, в която трябва да бъдат изградени ясни правила за политиките, с видими резултати и да се сложи край на популизма и липса на отговори на неудобните въпроси“, заяви председателят на партията.

Павел Вълнев сподели разочарованието на българите живеещи в чужбина, от липса на адекватна политика на правителството спрямо тях, за високомерието и обричането на невъзможност на над 2 млн. българи да гласуват на предстоящите избори. „Нека да не забравяме, че и те са български граждани и също са част от нашата Родина България“, каза зам.-председателят на партията.

Цветанов и Вълнев дадоха висока оценка за работата на Деян Нинов, че успешно реализира младежките политики свързани със спорта и децата в район „Люлин“, както и за добре свършената организационна работа в лицето на временния областен координатор за София- град Петко Чамов.

Административният секретар д-р Виктор Серафимов сподели за успешната регистрация на Републиканци за България за участие в частичните местни избори на 28 февруари.

Срещата продължи с учредяване на партийния клуб в Люлин, според устава на партията.

6 Коментари

  1. Браво ! Продължавате с благородните инициативи и скоро очакваме добри резултати ! С вас сме републиканци, само напред !

  2. Вие се мотивирате от нас, а ние от вас ! Надяваме се да получите по-голяма власт за да може да подобрите условията за българите в родината и по света.

  3. Успех на предстоящите избори ! Вече се доказахте като загрижени за народа. Силно се надявам да ни представите в друга светлина пред чужденците не като досегашния срам който брахме заради Борисов.

  4. Тръгнали сте по правилния път ! Успеха ви очаква, щом обръщате внимание на народа и неговите нужди ! С вас сме !

  5. Най-накрая партия която да не е лидерска и да дава възможност на всеки да бъде активен на младите най-вече! Успех

  6. Българите в чужбина отдавна сме разочаровани, но сега виждаме някаква надежда във ваше лице, дано успеете за да може най-накрая и ние да бъдем чути.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Фалшифицирали ли са документи Лена Бориславова и Кирил Петков?

"Не съм била търсена от органите на реда. По никакъв начин не се притеснявам от проверка, свързана с това общо...

ЦИК каза колко партии и коалиции ще се явят на изборите на 9 юни

Надявам се в началото на следващите дни да имаме избран изпълнител за машините за изборите за НС и ЕП на 9 юни. Единственият участник...

Цветница е! Честит празник!

Цветница се отбелязва в неделята след Лазаровден, една седмица преди Великден. Нарича се още Връбница, Цветна неделя, Вая (Вайя), Куклинден или (в западните църкви)...

Д-р Аспарух Илиев съветва: Който кашля повече от седмица, да се изследва за коклюш

Регистрираните случаи от коклюш в страната вече обхващат 21 области. Според здравните власти България вече е в условия на епидемия, но няма извънредна епидемична...

Днес празнуваме Лазаровден!

В миналото на днешния празник момците от селото са искали ръката на своята избраница   Днешния ден християните посвещават на Лазар, когото Исус възкресява. Лазаровден се празнува...

Вижте още