Павел Вълнев: Недопустимо е Цвета Караянчева да оказва натиск върху хората

Най-четени

Автоматична Чернова

От 2021 г. досега в страната се проведоха избори общо седем пъти - пет за парламент, един за президент...

СУ и Съдебната палата получиха сигнали за бомба

Заплаха за поставено взривно устройство в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е подадена тази сутрин, съобщиха за БТА от...

Вижте къде в България вече има умни домове

Какво представлява умната енергия, технологиите, свързани с нея и начина на използване, както и връзките ѝ с климатичните промени?...

Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Павел Вълнев се срещнаха със симпатизанти в Кърджали.

В присъствето на членовете на Инициативния комитет Рашит Рашит и Аристидис Алексопулос за временен областен координатор бе избран Илия Илиев, бивш областен управител, който всички единодушно приеха да отговаря за общинските и областни събрания за избор на ръководство, съгласно приетия устав на партията.

По време на срещата присъстваха бивши членове на ГЕРБ, СДС, ДПС и ДОСТ, които изразиха тревогата си от увеличаващия се страх на местно ниво от страна на ДПС и от ГЕРБ, използвайки инструмента на институциите, за да заплашва хората и те да нямат възможност да се присъединят към партия, която харесват, защото всеки решил да изрази различно мнение и подкрепа към друга партия от ГЕРБ и ДПС бива репресиран.

Затова тези, които са се осмелили да присъстват на събитието казаха, че има много последователи, които искат и ще се присъединят към Републиканци за България, но са се страхували тази вечер да дойдат на срещата.

„Републиканци за България“ е единствената алтернатива на синхрона ДПС-ГЕРБ.

Зам.-председателят Павел Вълнев изрази възмущение от случващото се в смесените региони и заяви, че в държава член на ЕС да има подобен подход и да се всява страх заради изразяване на мнение е недопустимо и партии, които работят на етнически принцип, или такива, които само се противопоставят нямат място в демократична България.

Той сподели, че Републиканци за България дава възможност на всички малцинства да имат своя представителност в партията им, която се явява обединител на турци, помаци, мюсюлмани, евреи, роми, арменци и това е единствената национална партия за последните 30 години, която дава реална политическа представителност на всички етноси в България.

Вълнев сподели, че е недопустимо председателят на парламента Цвета Караянчева да оказва натиск върху хората, тя трябва да се придържа към изписаното на Народното събрание: „Съединението прави силата“.

„Виждам много приятели, които 2005-2006 г. вярвахме в идеята на партия ГЕРБ на основни ценности и принципи, които вече ги няма, но виждам, че има и много присъстващи, които са вярвали и в партии като СДС и ДПС, когато се обединим заедно сме по-силни, отколкото всеки един поотделно“, категоричен е Цветан Цветанов.

3 Коментари

  1. Тази госпожа Караянчева,вместо да пази слогана СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, тя по всевъзможни начини разединява нацията!!!
    ОСОБЕНО В ЕТНИЧЕСКИТЕ РЕГИОНИ ЗА КОИТО ОТГОВАРЯ..

  2. БРАВО РЕПУБЛИКАНЦИ! Това с етносите ми хареса най-много.Адмирации към всичко което правите!

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Автоматична Чернова

От 2021 г. досега в страната се проведоха избори общо седем пъти - пет за парламент, един за президент...

СУ и Съдебната палата получиха сигнали за бомба

Заплаха за поставено взривно устройство в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е подадена тази сутрин, съобщиха за БТА от МВР. На електронен адрес във висшето...

Вижте къде в България вече има умни домове

Какво представлява умната енергия, технологиите, свързани с нея и начина на използване, както и връзките ѝ с климатичните промени? Статията акцентира върху това как...

Един от възможните служебни премиери подаде оставка

Един от възможните варианти за служебен премиер - заместник-омбудсман Елена Чернева-Маркова, подава оставка. Това стана ясно, след като от председателя на парламента Росен Желязков, който...

Александър Сано е водещият на „Островът на 100-те гривни“ 

Актьорът Александър Сано е водещият на новото приключенско риалити „Островът на 100-те гривни“, което ще завладее тази есен зрителите на bTV. На едно от...

Вижте още