Ванга предсказала, че 2020 ще е белязана от Ковид

0
43
Баба Ванга предсказва пандемията от Ковид

Руският журналист Сергей Кастарной, който е бил близък приятел на Ванга, твърди че тя е предсказала това как светът ще се изправи пред сериозни предизвикателства на две важни дати от годината. В тези дати се събирали по пет двойки: 22.02.2020 и 22.12.2020 г. Тези дни щели да се окажат повратни в човешката история.

За 2020 г. Баба Ванга предсказала, че светът ще се изправи пред сериозна пандемия, която никога не е виждал досега, заболяване, за което ще се шият дрехи. Изумително е как информацията се покрива с пандемията от COVID-19, която наистина преобърна света ни и тотално обърка живота на хората по целия свят. Пророчицата е казала още, че въпреки всички изпитания през тази година, светът ще се справи и няма да загине, а само ще се надигне по-силен от преди.

По отношение на 2021 г. Баба Ванга е предрекла, че Европа ще премине през икономически спад, което напълно съвпада с реалистичните прогнози към днешна дата и отраженията на коронавируса и през следващата година. Тя е прогнозирала още и че може да има покушение срещу Путин, което ще дойде от приближен до него човек. За по-далечно бъдеще Ванга е казала: „Влаковете ще „летят“, използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре и Земята ще си почине. В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде ден, когато болестта ще бъде вързана с железни вериги.“

 

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук