Емил Василев, юрист: Хазартът и жълтите медии развращават българите

Най-четени

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Две са нещата, които тотално развращават горката ни нация – нонстоп рекламите на хазарт и безнаказаните жълти медии, които не оставиха неоцапотана нито една свястна личност в БГ.

Това коментира във „Фейсбук“ адв. Емил Василев.

Всички знаят кой е собственикът на вонящия жълт парцал с елементи на порнография „Уикенд“, но никой не може да го осъди за непрестанните му обиди и клевети, защото собствениците и адресите на издателя се менят непрекъснато.

 

 

Това не пречи на „Уикенд“ да е на четвърто място по тираж и абсолютно безнаказано да извършва дивашката си дейност по отстрелване на последните свестни хора в държавата. Вече години наред собствениците на вонящия жълт парцал с елементи на порнография отказват да го регистрират в Министерството на културата, въпреки че законът ги задължава.

На НАП и на ДАНС е много добре известно, че издателите на „Уикенд“ перат пари и извършват данъчни нарушения, понеже инкасирането на парцала по сергиите е само кеш. Знаят много добре и кой разнася саковете с пари насам-натам, за да са безнаказани действителните му собственици. Ама фигурата на един добре охранен и успял все още млад мъж се мержелее нейде в далечината. Обаче стиска ли му на някой нещо да му направи?

 

 

Че те американците по „Магнитски“ само му накривиха шапката, че наште НАП и ДАНС ли нещо ще направят, дето повечето им началници той лично ги е назначавал.

 

 

Да идват танковете!

Май прав се оказа оня бивш президент. Щото ако комунизъм заменихме с мафия – мерси, предпочитам бай Тошя. Щот поне бях млад в ония „мрачни тоталитарни времена“. Пък и мадамите се отличаваха с естествена красота…

Днес като в оня филм с Дъстин Хофман първо трябва да проверяваш от какъв пол е жената. А електронни устройства и социални мрежи все още не ни бяха хванали на къс пас. Понякога се питам кога бях свободен – тогава, когато нямаше никакви медии и лъжливи реклами или сега, когато е пълно с жълти порнографски медии и тотално лъжливи реклами.

Ще кажете сага: Бате Емо, ний те мислехме за демократ, пък ти какви ги ръсиш днеска… Ще дойдете на мойте години и опит и тогава ще разберете как една огромна лъжа, наречена КОМУНИЗЪМ без заменена с друга още по-голяма лъжа наречена ДЕМОКРАЦИЯ.

В годините преди 89-а никой за нищо не ме е спирал, освен да пътувам зад граница. Сега мога да пътувам дори до Пукет и Борнео, но каква полза, след като едни физически бариери бяха заместени с други, морални бариери, които ни държат в свят на порнография и и лъжливи реклами. Най-лошото е, че вървим из нанадолнището и дори не се усещаме как напълно губим всякакъв морален облик.

 

 

Сега всеки говори за съдебна реформа, за контрол на Каскета, за Шенген и еврозоната.

Не, бе тъпанари, много по-проста и човешка е реформата от която се нуждаем – спиране на хазартните реклами и забрана на порнографските жълти медии.

Първо главите си трябва да проветрим и да възродим истинския смисъл на думата МОРАЛ, пък тогава ми говорете за всичко останало. Защото реформите нямат смисъл, когато хората, към които са насочени, са заринати в лъжливи реклами и порнографски медии и отдавна са престанали да различават доброто от злото.

 

 

Автор: адв. Емил Василев, Фейсбук

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад Пит, като им е казвала...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа и стреля. Всички охранители реагират,...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Вижте още