БОЕЦ със скандална теза: Целта на спекулата с цените у нас е да свалят правителството и да се запази статуквото

Най-четени

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Още в началото на годината БОЕЦ предупредихме за този сценарий, че през спекула на цените на горива, храни включително и дървата за огрев мафията ще се опита да свали новото правителство. Целта е да запазят Гешев, който им осигурява безнаказаност за извършените престъпления и да си върнат достъпа до обществен ресурс за източване и контрола върху важни структури.

Мафията продължава да контролира важни сектори и ведомства – прокуратура, ДАНС, КПКОНПИ и много от така наречените „независими органи и регулатори” – КФН, КЗК, БНБ и тн. Мафията има контрол и върху всички монополи – енергийна мафията, дървена мафията, земеделска мафията (зърнати, пилета и тн.) Борисов знае как се губи власт през цените на тока и горивата, които се отразяват на всички други цени. Знае как се манипулира обществото, защото с лъжи и манипулации крепеше своята власт повече от десетилетие. Мафията все още контролира и така наречените „национални медии и телевизии”. Дори Кошлуков продължава да е на своят пост въпреки внесеният от БОЕЦ до Парламента сигнал за документна измама.

 

Новото правителство е слабо. В него има много пробойни, като БСП например и не само. Но то дойде на власт със заявката за борба с корупцията, съдебна реформа и отстраняването на Гешев. Позволиха да бъдат вкарани в капани и пожари по различни теми и забравиха своите приоритети. Позволиха Гешев да се направи на „борец срещу руските шпиони”, което е абсурдно. Гешев, преди него Цацаров и чрез тях цялата прокуратура са марионетки на българската мафията свързана и контролирана от Кремъл.

Новото правителство направи повече грешки отколкото свършена работа, но то все пак е пречка за мафията и ограничава нейната власт. Мафията иска сваляне на правителство, за да хвърли страната в хаос и анархия, а това е тяхната хранителна среда. Това правителство ще си замине, когато гражданите се убедим, че е неспособно да изпълни своите задачи и ангажименти. Или ще остане, ако действа за постигане на целите заявени, като общи с гражданите. Ние ще решим това, а не наглите.

Войната в Украйна активира и допълнителни хибридни фронтове. Мафията на Борисов, Пеевски, Доган, Златев, Гешев и Цацаров е същата, която единствена в Европа отказа да експулсира руски дипломати след случая „Скрипал”, същата, която подари три милиарда на Путин през Турски поток и същата, която не видя следите на „Новичок” в нашата страна.

Сега мафията използва войната в Украйна и кризата във всичките и измерения, за да вкара паника, разделение и напрежение. Да провокира и организира протести и провокации за сваляне на правителството. Това е пагубно за България.

Истерията и спекулата с цените на горивата от вчера не е случайна и е част от този сценарий. Следват саботажи в енергетиката, транспорта и тн. И това е само началото. Сега Кирил Петков трябва да излезе от Фейсбук и да вкара държавните органи в ЛУКОЙЛ и руските анклави в Росенец. Държавата да наложи незабавен контрол върху газовите и петролни производства, складове и инфраструктура, която е почти 100% под руска зависимост. Въпреки войната в Украйна, Кирил Петков трябва да се сети и за битките в България, като най-важната от тях е отстраняването на Гешев – пазителя на мафията. Солидарността с Украйна и противодействието на кремълската инвазия трябва да върви успоредно с нетърпимостта към мафията и неутрализирането на нейните марионетки. Сигналите и разкритията на БОЕЦ, които остават игнорирани и блокирани по неясни причини трябва незабавно да бъдат разгледани и институциите да се задействат. И още нещо – Кирил Петков трябва да извърши нужните смени в ДАНС, МВР, разузнаване и останалите служби, за да отстрани марионетките на мафията в тях и наложи държавен контрол върху тези служби. Не е достатъчно само да сложиш министър, или директор, нужна е дълбоко прочистване. Не ги ли махне той, те ще го махнат него дори преди Гешев.

БОЕЦ призоваваме българските граждани да не се поддават на манипулации и спекула! Да не се поддават на хибридки и дезинформация. Злото стои в мрака, дебне и действа. Гражданите сме силата, която може да се пребори със злото.

Слава на героите загинали за свободата и независимостта на България!

Слава на украинския народ за борбата му за свобода и независимост.

Георги Георгиев – БОЕЦ

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад Пит, като им е казвала...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа и стреля. Всички охранители реагират,...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Вижте още