Прогнозата на Алена е песимистична: Лъжите ще са господар в 48-ото НС, а и тегне ретроградна орисия

Най-четени

Коментар: Външно не е за аматьори

МвнР не биваше да се оставя в ръцете на счетоводител одитор, пък бил той и служебен премиер. Дипломацията е...

Директорът на ФБР: „ТикТок“ е проблем за националната сигурност на САЩ

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че социалното приложение "ТикТок" е проблем за националната сигурност на САЩ, предаде Франс...

Ангел Кунчев: До края на седмицата ще предложа да се обяви епидемия от коклюш

До края на седмицата ще предложа на министъра на здравеопазването в служебния кабинет д-р Галя Кондева да обяви епидемия...

Избраната дата 19 октомври за начало на 48-ото НС не е добра нито за България, нито за народа. Добра е за президента, защото разпилява, а не обединява, но продължава неговата власт чрез служебни правителства.

 

Изборните резултати на партиите влезли в Народното събрание сочат победа за президента и осъществяване на мечтата му служебно след служебно правителство, за да доживеем до еднолично му управление. Тези въжделения на Радев са видими в един от неговите хороскопи. Дали ще се случат? От множеството астрологични изчисления и сравнения, които направих за следващите години ви гарантирам, че няма шанс България да се превърне в президентска република.

 

Указ 245

Денят 10.10.2022 г., в който е подписан указ №245 за свикване на 48 НС, е носител на прибързаност, желание на президента да покаже неразкрити лидерски качества, но уви, Съдбата не му е отредила такава роля заради факта, че номерът на указа е на Съдбовно подчинение, каквато беше и изборната дата 2 октомври.

Аспект в този ден предупреждава за самоцелен инат и сляпа емоция в действията на мнозина партийни лидери, убедени, че противопоставянето им носи полза. Разрухата на 48 НС е предизвестена от датата и часът на подписване на указа.

Фактът, че номерът на указа изисква да се служи на България, се обезсмисля от присъствието на Меркурий, който подтиква към безпаметно разнопосочно говорене, постоянни лъжи и съзнателно прикриване на истинските цели свързани с управлението на държавата. До следващите избори лъжите ще са господар на речта на партийните водачи.

 

Денят зарежда с незаслужено самочувствие

Денят 19 октомври повтаря и утежнява заложеното от 10 октомври, но и предупреждава, слава Богу, за безкръвна война, между политическите партии, на част от които бяха отнети, на друга придадени гласове с компютърни манипулации. Проблесна му на Борисов, че “машините са пипани”. И какво от това след като победителят е в безизходица.

Денят зарежда всички партии представени в 48 НС с незаслужено самочувствие, всички те очакват да са на пиедестал. Най-изявено е самочувствието на политическата еднодневка ПП, които нямаха астрологичен шанс за повече от 5-6%, но се оказаха втори, с придадени близо 14%, което според тях означава, че отново имат подкрепата на президента и бъдещето е тяхно. Огромна грешка, че сте им постлали така, господин президент. Патилата са първо за вас, а след това за народа, заради кармична разплата, на която сам се орисвате.

Преобладаващото количество от народните представители и партийни лидери са обсебени от неистово желание за пари, много пари, дори и само като депутатски заплати. Друго не ги интересува. И още по-лошо. Заклеймената като етническа ДПС, е единствената, която мисли отговорно и за народа и е в реалностите на ориентацията на държавата. Е, политици български, забравихте си корена, докато се изживявате кой от вас е по-голям борец за евроатлантически ценности и по-сервилен слуга на новият ни Голям брат, че да получи властта. Митрофанова пъдите, сякаш народа това го интересува, на Зеленски като килимче се простирате вместо да го заклеймите като българомразец заради закона за културното самоопределение на народите в Украйна, приет през юли 2021 г. от който бяха изключени освен руснаците и българите, третата по численост етническа група в Украйна, а общините в Болград бяха така прекроени, че българите изгубиха мнозинството там. Българското училище вече не е българско.

 

Ретроградна орисия

Месецът е наситен с ретроградни планети, на чието влияние сме подвластни.

Юпитер ни казва, че хората са объркани и не могат да различават доброто от злото. Непочтеността и измамата в думи и дела ще са изявени.

Уран бързо ще накаже поривите към материалното, което властва в звездните карти на двата важни дни 10 и 19 октомври като обещава кратък живот на 48 НС.

Нептун налага най-тежкото изискване – да се вгледаме в себе си, да събудим скритите в подсъзнанието си знания, за да поправим сериозните си кармични грешки от минал живот. И това няма да се случи и нови грешки ще повторят преживени страдания.

Плутон разкрива, че мнозинството от народа е сляпо за реалните истини, които е претворило в измамни и фантастични мечтания, а те го вкарват в руслото на нови тегоби.

 

Композитна карта

Композитната карта между 10 и 19 октомври е носител на промени, които ще са във вреда и на депутатите и на президента и на народа, до степен на крайно изявена агресия.

Интересни са конфигурациите на планетите в композитната карта на изборния ден и на старта на новия парламент:

Хапливите, обидни и подигравателни думи ще са водещи, агресията – ненадмината, негативната карма между депутатите и партиите ще се трупа всяка секунда и ще вреди на редовия българин до момента, в който ще ескалира напрежението и 48 НС бъде разпуснато.

ГЕРБ-СДС – композитната вибрация на коалицията говори за брожения в ГЕРБ. Още на 10 юли написах, че ГЕРБ ще е първа политическа сила, но на Борисов ще е трудно до невъзможно да състави коалиционно правителство. Ако заради евроатлантическата мантра, ГЕРБ бъдат притиснати да създадат правителство с участието на ПП, това обещава бързи предсрочни избори и отлив на избиратели от партията. А октомври както и в изборния ден носи подчинение и зависимост от вредни за ГЕРБ обвързаности.

ПП – 19 октомври, ден на неподходящи контакти, който им дарява единствено трудности, породени от странични и неочаквани фактори и наказание от Съдбата, ако присъствието им в парламента е подчинено на измама. Агресия, лъжа, наглост, това ще е мотото на тези хора, но астрологичен аспект ни разкрива, че лъжовните им и измамни действия ще удрят по здравето и на лидерите и на депутатите.

ДПС – октомври носи ново начало на ДПС, а денят изисква лидера и депутатите да са умерени в изказванията си, без емоция и нарицателни определения.

ВЪЗРАЖДАНЕ – партията е в лична година на ново начало, но и на прибързаност, която се противопоставя на всичко и всички. Отново са натрапчиви неподходящите контакти. От поведението на лидера на партията зависи дали на следващите предсрочни избори ще увеличи или намали изборният си резултат.

ДБ – астрологичното ми изчисление от лятото беше, че шансът да прескочат изборната бариера по естествен път е минимален, защото са в година на трудности. Е, получиха даром гласове. Очевидно още са нужни някому във вредата си към народа и държавата, която ще продължи домогнат ли се до управленски постове.

БСП – коалицията е в лична година на подчинение, а 19 октомври я смазва с непредвидими трудности. БСП върви към недалечно изпадане от парламента, ако лидера на партията не бъде сменен. Месец октомври им подлага динена кора с постоянни неподходящи контакти, които превръщат в невъзможни мечтите на партийната върхушка за участие в правителство.

БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД – изборните машини им дариха гласове, отнети от непредвидимите ИТН с идеята да бъдат удобни изпълнители на чужда воля. Ще бъдат и докато говорят за стабилност и разбирателство ще са по-скоро рушители, а не обединители, дори и при участие в правителство.

Да припомня, в композитните звездни карти на отминалите избори съществуват аспекти, които категорично говорят за поредица управления на служебни правителства, без значение от техния състав, докато се създаде нов, стабилен кабинет. Дали това ще се случи към края на 2023-а или след началото на 2024 г. ще ни покажат следващите недалечни предсрочни избори.

 

Източник: „ТРУД“

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Коментар: Външно не е за аматьори

МвнР не биваше да се оставя в ръцете на счетоводител одитор, пък бил той и служебен премиер. Дипломацията е...

Директорът на ФБР: „ТикТок“ е проблем за националната сигурност на САЩ

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че социалното приложение "ТикТок" е проблем за националната сигурност на САЩ, предаде Франс прес. Рей направи това си изявление...

Ангел Кунчев: До края на седмицата ще предложа да се обяви епидемия от коклюш

До края на седмицата ще предложа на министъра на здравеопазването в служебния кабинет д-р Галя Кондева да обяви епидемия от коклюш, заяви пред журналисти...

Меглена Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев

Меглена Плугчиева изненадващо е подала оставка като съветник на служебния премиер Димитър Главчев, съобщава БНТ, а от Министерския съвет потвърдиха за БТА. Към момента...

Екатерина Михайлова: Външният министър стана ябълката на раздора, а това дава лош сигнал в чужбина

Предложението служебният премиер да поеме поста и на външен министър не е най-доброто. Съвместяването между премиера и позиция на външен министър е тежка задача...

Вижте още