Иван Бакалов: Главният ни прокурор е престъпник – последното убежище на Борисов

Най-четени

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Пътят към промените в България минава през отстраняването на Гешев. Имаме главен прокурор, който е престъпник. Това е последното убежище на Борисов, което играе като политическа тояга, атакува избирателно и си затваря очите за други. Просто трябва да се намери прокурор, който да го обвини. Ще се намери такъв. Винаги има някой, който носи маршала в раницата си. Това каза пред 7/8 TV журналистът Иван Бакалов. „Вече и мнозинството във Висшия съдебен съвет се пропука“, припомни той.

 

 

„Въпросът е прост. Ако „Има такъв народ“, „Демократична България“, „Изправи се БГ! Ние идваме“ и БСП, могат да променят закона“, уверен е той.

 

 

„Изразът на Слави Трифонов „изчегъртване“ всъщност изразява желанието да се отстрани този тип управление. Борисов е отстранен – загуби изборите. Ако партиите не се разберат сега и отидем пак на избори, има риск. Хората се вълнуват най-вече кой ще бъде премиер. Въпросът е името му да не предизвика бурни реакции като това на Николай Василев“, предупреди той.

Борисов се явява дива опозиция. Поведението му като министър-председател беше безобразно – човек, който не стъпва в Парламента и се обажда на депутатите един ден да гласуват закон, другия да го прегласуват обратното“, припомни Бакалов.

 

 

 

„Ние сме страна, в която не е имало война, но за 30 години имаме пустеещи ниви и градове – призраци. Закриваха се предприятия. Че те по-добре да ги бяха подарявали тези заводи и предприятия, отколкото просто да ги закриват, по-добре щяхме да сме. Пълна катастрофа сме в някои сектори. А Италия за 60 г. тслед войната от миналия век е имала 60 правителства и пак стана икономическа сила. А ние никаква война не сме преживели“, коментира той.

 

 

„За толкова години Борисов превърна демагогията в основен инструмент. Демагогия с лъжи и спекулации – всеки ден, всяко изказване. Това ще продължи и като опозиция. Доста страшна опозиция ще бъде. Увеличили се бежанците, искат от вътрешния министър обяснение. Борисов ходи при Ердоган – какво си е говорил с него, защо не го попита? Не мога да си представя какво са си говорили“, допълни журналистът.

 

 

 

„Борисов спука гумата и започна за говори съвсем безконтролно още миналата година като излязоха снимките и записите от спалнята му“, коментира още Бакалов.

Той прогнозира нови избори следващата година, защото правителството нямало да бъде стабилно. „Те първа се учим на демокрация. Досега всичко беше: „Даваме на един…“. Той ни оправи тоя. Въпросът е, че в последните два парламента този състави правителство с патерици“, поясни Иван Бакалов.

 

 

 

Източник: Frognews.bg

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Радев след инцидента с кола на НСО: Не виждам основание за смяна на директора, нека се установят реалните причини

Президентът Румен Радев не вижда основание за смяна на директора на Националната служба за охрана заради тежката катастрофа с...

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад Пит, като им е казвала...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа и стреля. Всички охранители реагират,...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Вижте още