Какви промени готви Apple за новото поколение iPhone

Най-четени

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на...

За никой не е тайна, че един от най-популярните смартфони в света е iPhone. До представянето на следващия модел остават броени месеци и вече започнаха да се появяват детайли за промените, които Apple се кани да направи.

Според последните слухове, американският гигант подготвя 25% повече бройки спрямо iPhone 12. Това определено е намек, че компанията ще направи атрактивни промени, които ще убедят повече хора да закупят iPhone 13.

Очаква се обаче, цялостния дизайн да е подобен на този на моделите от миналата година. Най-желаната от феновете промяна – намаляването на прореза в горната част на екрана обаче, може и да стане факт тази есен.

За дисплея е предвидена и друга голяма крачка напред – честотата му на опресняване ще е цели 120Hz – нещо, което вече е нормално за Android конкуренцията.

Третата новост, която iPhone 13 ще предложи, разбира се засяга задната камера. Възможно е тази есен да получим изцяло нов сетъп от сензори, в.наред с обновена широкоъгълна камера.

Apple планира да внедри LiDAR сензор и в предната част на телефона, който би спомогнал за много по-детайлно и качествено представяне на селфи камерата.

Както най-вероятно знаете, Apple не разгласява предварително детайлите за своите устройства. Гигантът пази мълчание до деня на представянето им, а всичко, което знаем до сега са единствено слухове и спекулации.

iPhone 13 най-вероятно ще бъде представен през септември и ще се наложи да изчакаме до тогава, за да разберем дали слуховете, ще се окажат истина.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Ще повлияе ли на България самоубийствената политика на РС Македония?

С желанието да денонсира договорите си с България, Гърция и ЕС, Скопие е на път да превърне еврочленството си в химера, да обтегне докрай...

Пореден скандал тресе „Евровизия“

Европейската комисия заяви днес, че ще иска обяснение от организаторите на 68-ото издание на песенния конкурс "Евровизия", завършил в нощта на събота срещу неделя...

Вижте още