Българската песен на „Евровизия“ с шансове за четвърто място според букмейкърите

Най-четени

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент...

Българската песен „Growing Up is Getting Old“ на младата Виктория Георгиева е поставена от букмейкърите на четвърто място като претендент за голямата награда на „Евровизия 2021“, съобщава официалният портал за новини на песенния конкурс, Eurovisionworld. Шансът за победа на българката според букмейкърските къщи е 8%, като соченият за фаворит, Малта, е с 16% шанс за победа според прогнозите.

Българката обаче е на второ място според прогнозите за това кой ще спечели вторият полуфинал (17%), който всъщност е решаващият, като тя се нарежда след фаворита тук, Швейцария с 28% вероятност за победа. От друга страна Виктория е с 21% шанс да попадне в челната тройка и с 58% шанс да бъде в десетте най-добри.

Букмейкърите посочват представителя на Малта Дестъни Чукуниере, който ще се представи с песента „Je Me Casse“, за вероятен победител на „Евровизия 2021“.

Второто и третото място, според прогнозите на експертите, ще заемат музикантите от Швейцария и Франция, съответно с 15% и 10%. Тази година Швейцария е представена от певеца Джон Мухаремай, който се изявява под сценичното име Gjon’s Tears, а Франция е представена от певицата и актриса Барбара Прави.

Руската певица Манижу засега е поставена на тринадесета позиция. Въпреки това видеоклипът на нейното изпълнение на песента “ Russian Women“ в канала на Евровизия в YouTube стана вторият по популярност, отстъпвайки само на видеото на групата „Hurricane“, която ще представлява Сърбия с песента „Loco Loco“.

Букмейкърите поставят на последно място представителката на Алабания, Анджела Перистери с песента “Karma“, само с 1% вероятност за победа.

Конкурсът за песен на Евровизия, отменен миналата година поради пандемията, ще се проведе на 18-22 май в „Ahoy Arena“ в Ротердам с участието на певци от 41 държави. Организаторите заявиха, че състезанието ще се проведе офлайн, но се предвижда да се намали съставът на делегациите, както и броят на журналистите.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа и стреля. Всички охранители реагират,...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Ще повлияе ли на България самоубийствената политика на РС Македония?

С желанието да денонсира договорите си с България, Гърция и ЕС, Скопие е на път да превърне еврочленството си в химера, да обтегне докрай...

Вижте още