Цветан Цветанов и кандидати от листата на Републиканци за България изненадаха стотици великотърновки на 8 март

Най-четени

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на...

В празничния 8 март, стотици дами от Велико Търново бяха приятно изненадани с цвете, поднесено лично от председателя на Републиканци за България и водач на листата с кандидати за народни представители Цветан Цветанов.

Повече от 700 стръка подари Цветанов на великотърновки в понеделник, а огромен брой от случайните срещи прераснаха в непринудени разговори за актуалната политическа обстановка в държавата, за хода на предизборната кампания до момента, за водачите на листи и кандидатите в тях.

„През годините назад, освен вас, никога във Велико Търново не сме виждали друг от председателите на останалите партии, или водачите на листи. Другите са недостъпни за гражданите, а с вас се срещаме редовно“, коментираха дами, работещи на Самоводската чаршия.

Снимка: Републиканци за България

Великотърновци имаха възможността да се запознаят с част от кандидатите в листата с номер 21, която дава път на млади, предприемчиви и успешни хора от целия регион.

Заедно с Цветан Цветанов бяха търговският директор на големия регионален завод за захарни изделия Борислав Ангелов, мениджърът Пламен Маринов, предприемачът и производител Фикрет Ферадов, ИТ експертите Николай Драков и Иван Станев, както и координаторът на ПП „Републиканци за България“ в Павликени Цанко Цонев.

Това очевидно е най-младата листа, а кандидатите в нея са с респектиращ професионален опит, е мнението, което жителите на старата столица споделяха единодушно.

По време на стотиците разговори, хората задаваха и огромен брой въпроси относно програмата на Републиканци за България.

„21-годишни сме и ще ви подкрепим с номер 21, защото много разчитаме, най-после да видим истинско електронно управление“, коментираха момичета, с които Цветанов и кандидатите за народни представители разговаряха дълго.

Голяма част от младите, които никога досега не са гласували, припознават Републиканци за България като хората, които да ги представляват в Народното събрание.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Ще повлияе ли на България самоубийствената политика на РС Македония?

С желанието да денонсира договорите си с България, Гърция и ЕС, Скопие е на път да превърне еврочленството си в химера, да обтегне докрай...

Пореден скандал тресе „Евровизия“

Европейската комисия заяви днес, че ще иска обяснение от организаторите на 68-ото издание на песенния конкурс "Евровизия", завършил в нощта на събота срещу неделя...

Вижте още