Претендентките за сърцето на Ергена – от „горгона“ до „кукумявка“

Най-четени

Ангел Кунчев: При епидемията от коклюш мерките няма да са толкова строги

Дори да се обяви епидемия от коклюш, няма да се наложат толкова строги противоепидемични мерки, каквито имаше по време...

Коментар: Външно не е за аматьори

МвнР не биваше да се оставя в ръцете на счетоводител одитор, пък бил той и служебен премиер. Дипломацията е...

Директорът на ФБР: „ТикТок“ е проблем за националната сигурност на САЩ

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че социалното приложение "ТикТок" е проблем за националната сигурност на САЩ, предаде Франс...

Любовната приказка на Евгени Генчев в предаването „Ергенът“ по бТВ започна. Музикантът посрещна 25 дами в имението на любовта, като всяка една от тях ще се бори за сърцето му. Последната роза, дадена от него, ще бъде на финала на шоуто и ще е само за едно момиче.

 

Сред претендентките, които ще се опитат да впечатлят сърцето на Евгени, са екзотична танцьорка, попфолк певица, фолклорна изпълнителка, модел, инфлуенсър, юрист, шампионка по карате, секретарка, учителка, редактор, маркетинг специалист, детегледачка, мениджър проекти, фармацевт, бизнес консултант, стюардеса/инструктор по йога, моден предприемач, собственик на онлайн магазин, студентка по международно право, ивент мениджър, преводач с немски език, писателка на любовни романи, автомобилен търговец и автор есеист.

Малко преди всяка една от тях да прекрачи имението, подари на Евгени специален подарък. Един от най-атрактивните подаръци беше отливка на бюст. Пианистът я получи от Милица, която е секретарка.

Сред другите подаръци бяха статуетка – музикална награда, изпълнение на фолклорна песен и др.

Още първата вечер между дамите прехвърчаха и искри на женска злоба. Направи впечатление острият изказ на детегледачката от Петрич Теодора. Тя насочи своя негативизъм към танцьорката Мони и по всичко личи, че помежду им ще се води борба за надмощие.

„С тези нокти, какво може да прави, освен да копае в градината“ и „Аз от моята уста не желая на другите да вдигам рейтинга“, са само част от репликите, изречени от Теодора.

Редакторката от Пловдив Елена-Антоанета забеляза хапливия език на Теди и определи, че тя има поглед на „горгона“.

Сред други жлъчни определения, които момичетата си дадоха една на друга, бяха „кукумявка“ и „дюнер“.

Пам Велидис, която бе наречена „дюнер“, е едно от момичетата, които се отличават с повечето си килограми в шоуто и още първата вечер стана обект на подигравки от част от момичетата.

 

Самата Пам сподели: „Зная, че, според много от тях, моето място не е тук“, като допълни, че не само физическите форми имат значение, а и това, което човек притежава, като вътрешност.

„Надявам се да срещна любовта такава, каквато не съм я изпитвал – абсолютна, безусловна, без его и компромиси“, сподели самият Евгени Генчев.

 

„Доста са щури и по едно време се чувствах като на тенис мач“, сподели още музикантът.

Евгени Генчев подари първата розова роза на Меган. Тя е специална, тъй като, по регламент, розовата роза се подарява на това момичето, което е направило най-добро впечатление. Тя успя да впечатли ергена с музикалния си вкус, широката усмивка и възпитание.

Меган е продуктов мениджър и работи в Канада. На индивидуална среща двамата установиха, че имат много общо. Тя е била отличничка в училище и от първи курс започва да ходи на студентски бригади в чужбина, за да спестява пари за обучението си.

Именно Меган се очертава да бъде и любимка на зрителите. Много от тях я харесаха заради добрите обноски и естествения си външен вид.

Първата напуснала шоуто, е блондинката Паолина. Според нея, причината за напускането й първа, е че не отговаря на типажа жени, които харесва Евгени.

 

Източник: „ТРУД“

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Ангел Кунчев: При епидемията от коклюш мерките няма да са толкова строги

Дори да се обяви епидемия от коклюш, няма да се наложат толкова строги противоепидемични мерки, каквито имаше по време...

Коментар: Външно не е за аматьори

МвнР не биваше да се оставя в ръцете на счетоводител одитор, пък бил той и служебен премиер. Дипломацията е твърде важна работа, за да...

Директорът на ФБР: „ТикТок“ е проблем за националната сигурност на САЩ

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че социалното приложение "ТикТок" е проблем за националната сигурност на САЩ, предаде Франс прес. Рей направи това си изявление...

Ангел Кунчев: До края на седмицата ще предложа да се обяви епидемия от коклюш

До края на седмицата ще предложа на министъра на здравеопазването в служебния кабинет д-р Галя Кондева да обяви епидемия от коклюш, заяви пред журналисти...

Меглена Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев

Меглена Плугчиева изненадващо е подала оставка като съветник на служебния премиер Димитър Главчев, съобщава БНТ, а от Министерския съвет потвърдиха за БТА. Към момента...

Вижте още