Плейбоите на XX-и век – бизнес, нагон или любов

Най-четени

Депутатите гласуваха единодушно за по-високи заплати на военните

Единодушно, със 195 гласа, парламентът прие на първо четене промени в Закона за отбраната и въоръжените сили. Законопроектът е...

Атанас Запрянов: Ударът на Израел по Иран не застрашава страната ни

"Ограничен удар от страна на Израел върху една конкретна цел - военновъздушна база северозападно от иранския град Исфахан. Знаем,...

Депутатите гласуваха да са във ваканция преди изборите

Народното събрание няма да работи по време на предизборната кампания, решиха след двучасови спорове в пленарната зала депутатите от...

Казват, че на всеки истински мъж се падат по седем жени. Съдбата обаче е дарила цяла плеяда представители на силния пол с жаждата, порока, покварата, а може би щастието, да вкарат в леглото си  много повече нежни създания, на брой понякога с три, четири и даже пет нули зад споменатата цифра.

 

 

През миналия век тези мъже „на място“ бяха кръстени плейбои или момчета, за които животът е игра за богати, изпълнена с флиртове, със секс като безкраен празник, с пътувания до екзотични ктчета, нон-стоп весели купони и много спорт. Като екзистенц-веруюто на обикновено галантните съблазнители, донжуани и често безделници е било едно единствено: „Колкото повече жени, толкова по-добре!“ Лозунг, заради който през шейсетте години те са били заклеймявани като антисоциално и ретроградно социално явление както от десния консервативен политически сектор, така и от левия, уж прогресисткия. А моралистите и в двата лагера винаги са предричали, че един ден модерните донжуани на ХХ век ще бъдат издухани на бунището на историята на чувствата  и някъде в началото на новото хилядолетие въпросното пророчество сякаш  бе започнало да се сбъдва.

 

 

Просто защото т.нар. милениъли или израсналите през изминалите двайсетина години особено на Запад момчета и момичета, превърнаха ухажването и чаршафните емоции в нещо като скоростен обяд в заведения за бързо хранене. А там менюто е винаги едно и също, с един и същи безвкусен вкус, удовлетворявайки важна телесна потребност като глада, ама без уважение на чувствителните към радостите на живота рецептори. Като в случая със сексуалните потребности стана нещо обикновено те да се удовлетворяват  скоростно и без емоции в кьошетата и даже тоалетните на съвременните средища на бързите младежки контакти. Каквито са например дискотеките, плажовете, концертите на открито на поп, рок и пънк изпълнители, рейв партитата, стадионите и залите за спортни състезания или терените в съседство, където за „свалката“ вече са нужни само разменен съучастнически  поглед или грубовато придърпване „настрана“. Но може би истински нелицеприятното в отприщилата се през новото хилядолетие скорострелна секс-вакханалия е натрапчващата се все повече и повече в нея липса на щедра мъжественост или женственост, изместени от меланхолията на “bicycle”-те. Тоест на „двуколесните“, както в Западна Европа и отвъд Океана наричат издигнатите там на неразбираемо висок пиедестал джендъри или иначе казано на полово обезличените особи.

Фидел Кастро имал огромен апетит за красавици.

 

 

И може би последното е основната причина някогашните плейбои, мнозинството от които вече не са на този свят,  да се завърнат напоследък с гръм и трясък в медиите на Стария континент. Които ги величаят къде като жалба за младост, къде като носталгия по времената, когато макар и да са прекалявали с бройкаджийството, мъжете бяха мъже, а жените си оставаха жени, къде като митове. Като напоследък дори авторитетни вестници и списания, които съвсем не могат да бъдат обвинени в жълти уклони, публикуваха просторни текстове за възхвала на най-известните през миналия век серийни покорители на дамски сърца и тела. А медиите за светски клюки на Запад дори изготвиха класации от сорта на „Десетте плейбои на Двайсети век“, „Десетте плейбои на Холивуд“,  „Десетимата мъже на всички времена“ и т.н., в които присъстват представители на силния пол, обладали най-много представителки на нежния, ама винаги с чар, такт и с пълно раздаване. Като че ли по-интересна е първата обобщаваща подредба, може би и защото доста неочаквано, ама съвсем заслужено, в челото й е поставено името на Фидел Кастро – „Лидер Масимо“ на Куба цял половин век и идол на две, че и три поколения фенове на имагинерната световна социалистическа революция. Но в следващите редове тази класация ще бъде изредена отзад напред, с десетия сериен покорител на женски сърца и тела в нея – Джак Никълсън.

 

 

Самият холивудски ас, който вече на 87 години си е все така жив и здрав, макар и да живее като отшелник в своя дом, се бил хвалил сред приятели, че бил спал с някъде около 5000 мадами. Биографите му и особено ровилите се през годините в неговите чаршафи любопитни репортери му приписват доста по-малко, ама доказуеми свалки на съвсем достатъчните за плейбойска прослава към 2000 знойни дами. Сред които са незабравимите и омайно красиви звезди на американското кино Мерлин Монро, Мишел Филипс, Анджелика Хюстън, Лара Флин Бойл и ред други. Носителят на „Оскар“ за главната си роля в култовата лента „Полет над куковиче гнездо“ и претворил запомнящи се образи в близо 70 филма, се е женил три пъти и има пет законни деца. Но Джак Никълсън многократно заявява пред репортери: „Жените никога не са ми стигали. Имало е дни, когато съм вкарвал в леглото си по четири наведнъж, но никоя от тях не ми е отнемала свободата. Винаги  съм бил и ще си остана ерген!“ А те, жените, са прииждали в покоите му буквално на талази, привлечени както от образа му на вечен симпатяга и оптимист, така и от възможността да се докоснат до жив паметник на световната слава. Смях, но и благородна мъжка завист буди  пък твърдението му, че когато случайно изпадал в сексуална абстиненция, той стоял с часове с телефон в ръка, за да си набави яки дози от плътския наркотик, звънейки на приятели по цял свят. Или пък застанал гол голеничък пред оградата на съседа си Марлон Брандо, го зовял на висок глас да му прехвърли евентуално останали „трохи“ от поредното пищно угощение на холивудския хубавеляк, най-вече с екзотични нежни създания.

Създателят на империята „Плейбой“ Хю Хефнър

 

 

Втори отзад напред в класацията или девети поред е легендата на медийната еротика, сексманиакът, пъхнал в ръцете на мъжете из цялата планета някои от  най-пищните девойки на миналия век, собственикът и главен редактор на библията на върховото плътско удоволствие – Хю Хефнър. Да, за „Плейбой“ става дума – списанието, пред което за жалост се очертава все по-ясно залезът на неговото съществуване, но което в апогея си е било издавано на току май всички световни езици. Та разследвалите креватните  авантюри на Хю репортери са преброили в леглото му някъде към 3000 знойни хубавици, които по принцип са били обикновени момичета, без някакъв особен талант, но затова пък надарени с пищна плът, щедри на ласки и готови на всичко, за да се измъкнат от блатото на беднотията и посредствеността, където съдбата ги била спуснала поначало. Ставали са известни благодарение на изтипосването им в „Плейбой“ така, както майка ги е родила, но умопомрачително изящно, като след това представяне сякаш по правило в краката им са падали безброй богати поклоници и с радост някой от тях им е нахлузвал брачната халка. Като „пепеляшките“ преди да станат „плеймейтки“ или иначе казано лица на поредния брой на списанието, задължително са преминавали през вилата с басейн на Хю. А той по правило ги е посрещал в бял хавлиен халат, свалян по-бързо или по-бавно в зависимост от избухването на заложения във всяка девойка нагон да бъде обладана от знаещ всичко за секса, с постоянна натопорчена вирилност и въобще доказал се любовник. На когото някои биографи приписват и разнопосочни вкусове, разбирай хомосексуални забежки, ама един Господ знае дали те са истина. Докато общоизвестни са перверзните прищевки и оргии на Хефнър, на които си заслужава да се посвети отделна статия като финал на започнатата кратка поредица за възхвала на мъжете – секслегенди на миналия век.

 

 

Какъвто определено е осмият в класацията, преспалият според „чаршафните следователи“ с около 3500 дами ангелогласен изпълнител на балади и поп-парчета Хулио Иглесиас. Като според неговите биографии ореолът му на неустоим мъж е бил извайван във времето преди всичко от неговия кадифен и секси глас, който продължава и днес да омагьосва жените както в шикозните вили из Лазурния бряг на Франция и американския щат Флорида, така и тези в бидонвилите и гетата на Латинска Америка. Разбира се, Хулио Иглесиас е надарен с още много дадености, те го правят желан от жените, които се хвърлят безрасъдно в прегръдките му след концерт, при случайна среща в ресторант или дори след разминаване на улицата.

Испанският бард е  красив загорял мъж от т.нар. средиземноморски тип, бивш спортист е, който не е станал футболен ас само заради повалила го три години на легло автомобилна катастрофа, има отлично възпитание и притежава диплома на юрист, разписана лично от ректора на Държавния университет в Мадрид. Като независимо от облажилите се от ласките му поне няколко влакови композиции с дами, сега, на 79 години, Хулио е щастливо женен за трети път, радва се на три дъщери и петима сина, които пък са го дарили с петима правнуци. Независимо от това мечтано от мнозина семейно обкръжение, зли езици говорят, че притокът на свежа девическа плът в покоите на испанеца никога не престава и днес. Защото много често красавици, падащи си по неговия също прочут, но безпределно верен на половинката си Ана Курникова  син Енрике, утешавали страстите си в леглото на все още сексапилния и дашен татко.

 

Източник: „ТРУД“

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Депутатите гласуваха единодушно за по-високи заплати на военните

Единодушно, със 195 гласа, парламентът прие на първо четене промени в Закона за отбраната и въоръжените сили. Законопроектът е...

Атанас Запрянов: Ударът на Израел по Иран не застрашава страната ни

"Ограничен удар от страна на Израел върху една конкретна цел - военновъздушна база северозападно от иранския град Исфахан. Знаем, че има удари и върху...

Депутатите гласуваха да са във ваканция преди изборите

Народното събрание няма да работи по време на предизборната кампания, решиха след двучасови спорове в пленарната зала депутатите от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. Няма да...

Пламен Киров: Свалянето на служебно правителство не е невъзможно

Свалянето на служебно правителство не е невъзможно, въпреки че не би трябвало да се случва, коментира преподавателят по Конституционно право и бивш конституционен съдия...

Внимание! Опасната борова процесионка атакува

За много сигнали за нашествие на опасни гъсеници у нас информира Нова тв. Насекомото борова процесионка предизвиква тежки алергични реакции, задушаване и дори смърт....

Вижте още