Росен Йорданов, психолог: Никой не иска кабинет, преговорите са „терапевтични внушения“

Най-четени

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на...

Ще повлияе ли на България самоубийствената политика на РС Македония?

С желанието да денонсира договорите си с България, Гърция и ЕС, Скопие е на път да превърне еврочленството си...

Пореден скандал тресе „Евровизия“

Европейската комисия заяви днес, че ще иска обяснение от организаторите на 68-ото издание на песенния конкурс "Евровизия", завършил в...

Това правителство нямаше как да изкара мандата си. Не мисля, че трябва да стоварваме цялата вина върху Слави Трифонов. Нито един от участниците в преговорите не искат да правят правителство, най-вече „Демократична България“.

 

Това мнение изрази психологът Росен Йорданов в ефира на Нова телевизия.

 

Според него преговорите са „терапевтични внушения, печелене се време, успокояване на хората, насища се ефирно време с групова терапия, която цели да подготви аудиторията за предстоящото“.

 

„Какво внесе Бойко Рашков в съда, че го лансират като борец с корупцията?“, попита той и добави, че е работил в МВР доста дълго време и знае какво е да вкараш някой в затвора.

 

„В политиката Слави Трифонов и ИТН се държат разрушително. На тях не може да се разчита и нямат последователни действия в политиката“, каза главният редактор на „Дневник“ Велислава Попова.

 

„При отсъствие на политика има война на интерпретации. Не виждам нищо изненадващо в това, което се случи. Нека да говорим за онова което предстои. Изисква се смелост и себеотрицание у политиците, а малцина го имат и го показват“, каза от своя страна Асен Агов. Според него в следващия парламент няма да се повтори това, което се случва сега, тъй като ИТН няма да са в Народното събрание.

 

„Още днес мандатът трябва да се върне“, категоричен бе проф. Росен Стоянов. Според него това протакане е абсурдно, тъй като няма как да се поправи една грешка с друга грешка. „Няма нищо страшно в това, че КЕВР няма председател“, смята той.

 

Попитани ИТН ли са виновни, че няма да има правителство, Йорданов каза, че Трифонов е много последователен в това, което прави. „Амбулантните търговци в политиката ще си заминат. Те се скараха с незрелите. Политиката е сериозна професия. Политик се гради с години“, заяви психологът и добави, че държава не може да се управлява корпоративно.

 

„Не само ИТН са виновни. Има вина и в ПП, които не успяха да реализират доста ключови неща“, каза Попова. Според Агов грешките на ПП се дължат на тяхната неопитност. „Моето поколение е доволно от това, което се случи в социалната политика“, каза той.

 

Източник: „Епицентър“

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на...

Ще повлияе ли на България самоубийствената политика на РС Македония?

С желанието да денонсира договорите си с България, Гърция и ЕС, Скопие е на път да превърне еврочленството си в химера, да обтегне докрай...

Пореден скандал тресе „Евровизия“

Европейската комисия заяви днес, че ще иска обяснение от организаторите на 68-ото издание на песенния конкурс "Евровизия", завършил в нощта на събота срещу неделя...

Радев към Силяновска: България не приема изявления и поведение, които противоречат както на Договора за приятелство

България не приема изявления и поведение, които противоречат както на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество от 2017 г., така и на други международни...

Валентин Мундров: Няма да има проблеми с машинното гласуване

Не смятам, че ще има проблем с машинното гласуване, каза в предаването "Събуди се" по Нова ТВ служебният министър на електронното управление Валентин Мундров....

Вижте още