Соня Колтуклиева алармира: ЕК рекетира български политици да взимат решения, уго̀дни на Брюкселското задкулисие

Най-четени

Ребъл Уилсън разкри, че загубила девствеността си чак на 35

Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младите хора да се почувстват овластени, когато става дума за секс...

Автоматична Чернова

От 2021 г. досега в страната се проведоха избори общо седем пъти - пет за парламент, един за президент...

СУ и Съдебната палата получиха сигнали за бомба

Заплаха за поставено взривно устройство в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е подадена тази сутрин, съобщиха за БТА от...

Госпожи и господа политици от всички български партии, не се поддавайте на евро-рекета, не участвайте в сделката: национални интереси срещу евро-пари!

Не си затваряйте очите пред истината!

На 7 април председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пристигна в София, за да представи оценката на ЕК за Националния план за възстановяване и устойчивост на България. Тя метна в пространството няколко комплимента за многострадалния план, който впоследствие пак получи множество забележки от нейните подчинени и фокусира вниманието си върху какво? Върху ветото на българския парламент за приемането на Северна Македония в Европейския съюз.

 

Арогантен и нагъл евро-рекет!

За внимателните наблюдатели стана ясно, че Урсула фон дер Лайен обвързва отпускането на милиардите с вдигането на ветото.

До мен достигна информация от Брюксел, че натискът се е прехвърлил от Кирил Петков върху Бойко Борисов, защото в Европейската комисия ясно виждали главната роля, която 3-мандатният премиер ще играе отново в управлението на страната.

 

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в тежка ситуация: от една страна – неговите поддръжници не желаят да се правят отстъпки пред македонците, които 5 години малкият си пръст не помръдват, за да изпълнят българските условия; от друга страна – той съзнава, че без парите по националния план за възстановяване България не може да бъде възстановена след нашествието на харвардските скакалци, които опоскаха държавата и тласнаха България към национална катастрофа.

 

 

Това е открита война на Брюксел срещу София! Европейската комисия има право да разпределя общия бюджет на ЕС, но няма право да диктува политиката на държавите-членки!

Аз, Соня Колтуклиева, българска гражданка, се обръщам към българските евродепутати от всички партии – започнете подписка за изслушването на Урсула фон дер Лайен в Европейския парламент! Поискайте й обяснение! С какво право председателката на ЕК рекетира политиците от една суверенна държава-членка на Европейския съюз да взимат решения, уго̀дни на Брюкселското задкулисие?

 

 

Нека еврочиновниците разберат, че в България има и политици, които не са мекуша̀ви, коварни и злосторни като сваления след 6-месеца некадърно управление, бивш премиер Кирил Петков!

 

 

Ако Урсула фон дер Лайен откаже това изслушване, България има право да съди Европейската комисия в международния съд в Люксембург!

П.П. Ролята на Европейския съд е да гарантира, че правото на ЕС се тълкува и прилага по еднакъв начин във всички страни членки, като разрешава правни спорове между институции на ЕС и национални правителства.

 

Автор: Соня Колтуклиева

Източник: Фейсбук

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Ребъл Уилсън разкри, че загубила девствеността си чак на 35

Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младите хора да се почувстват овластени, когато става дума за секс...

Автоматична Чернова

От 2021 г. досега в страната се проведоха избори общо седем пъти - пет за парламент, един за президент и вицепрезидент и един местен...

СУ и Съдебната палата получиха сигнали за бомба

Заплаха за поставено взривно устройство в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е подадена тази сутрин, съобщиха за БТА от МВР. На електронен адрес във висшето...

Вижте къде в България вече има умни домове

Какво представлява умната енергия, технологиите, свързани с нея и начина на използване, както и връзките ѝ с климатичните промени? Статията акцентира върху това как...

Един от възможните служебни премиери подаде оставка

Един от възможните варианти за служебен премиер - заместник-омбудсман Елена Чернева-Маркова, подава оставка. Това стана ясно, след като от председателя на парламента Росен Желязков, който...

Вижте още