Адвокат Елена Гунчева: Лъгаха ни, че ЕС и НАТО са панацея за проблемите ни като народ

Най-четени

Коментар: Външно не е за аматьори

МвнР не биваше да се оставя в ръцете на счетоводител одитор, пък бил той и служебен премиер. Дипломацията е...

Директорът на ФБР: „ТикТок“ е проблем за националната сигурност на САЩ

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че социалното приложение "ТикТок" е проблем за националната сигурност на САЩ, предаде Франс...

Ангел Кунчев: До края на седмицата ще предложа да се обяви епидемия от коклюш

До края на седмицата ще предложа на министъра на здравеопазването в служебния кабинет д-р Галя Кондева да обяви епидемия...

Спомням си в началото какъв ентусиазъм беше. Махаме комунистите и комунизмът настъпва – най-вече с банани на всеки ъгъл, достъпни за всички. Ама си запазваме всичко, което имахме. Или поне така наивно си мислихме. След това националните предатели като Ал Йо и Фил Д. ни убеждаваха, че реституцията ще реши много проблеми, ей, всички ще станат едни реститути, ще започнат да произвеждат, да наемат работници. Тц.

Просто се създаде една класа от търтеи, които живееха от наеми. След това светлото бъдеще го открихме в приватизацията. На работниците им беше обяснено, че могат да станат капиталисти, сами да си притежават завода. Тц. Оказа се, че мутри и близки пиявици до СДС приватизираха цялата икономика на държавата. Ама светлото бъдеще ни го обещаваха, но пък го постигнаха само те. На наш гръб!

Лъгаха ни, че ЕС е панацея за проблемите ни. И ей сега, като станем член на съюза, ще благоденстваме. Ама таквоз благоденствие ще настъпи, че направо ще се чудим как да се оправим. Реалността показа, че ни се даде възможност богатите да си ходят на екскурзии до Милано и Париж без визи, а на бедните – неповторимата възможност да сменят подлогите и да чистят къщите на богатите европейци. А, да, и ЕС да смачка недосъсипаото от демократите дотук. Селското стопанство беше убито на фона на европейския химн /и да – НИКОГА няма да стана на химна на тези, които се държат като колониални господари в България/. Нещо просперитетът пак го изтървахме…..

 

След това ни казаха, че благоденствието е в НАТО. Дьонмето рева от радост, че толкова изгодно ни е продал. Щяло да ни пази НАТО. Още тогава питах от кого, защото на практика имаме само един вековен враг, пък той за нещастие също е член на НАТО, така че при евентуален конфликт само наивен глупак би помислил, че НАТО ще защити нас. Ама влязохме, без да ни питат, естествено.

След това спасението го видяхме в Кьовеши. Тя щеше да дойде на бял кон, да арестува крадците, да трича публично Борисов и да вкара престъпниците в затвора. Аз им казвам да си видят правомощията на европрокурора, те не ме слушат. Е, и Лаура не спаси наивните българи.

А сега се оказа, че с всички свои действия сме вървели, направо сме тичали към войната и мизерията. Искахме банани, а получихме война, бежанци, страх и пълна подчиненост на САЩ, които завзеха държавата ни под бурните възторжени крясъци на психодясната сган.

Какъв е интересът на БЪЛГАРИЯ в тези конфликти, които САЩ създават по света? Никакъв. Те дори бежанци не приемат, тази чест са я предоставили на бедните българи да приемат нещастните бягащи нацисти от Украйна и да ги издържат. Какъв е интересът на България от санкциите срещу Русия, освен ибрикчийството на Кирил Петков и грантовете, които ще получат определени психодесни? Какъв е интересът на българите от война срещу Русия, при положение, че дори небето си не можем да пазим сами? Или по-скоро сме пушечно месо и територия, удобно далеч от тези, които реално са във война – САЩ.

И ще перифразирам Кастро – „Ако обърнете дъното на ада, ще видите: „Произведено от наивни глупаци!“. Ние си го направихме. Блеехме по диваните и не искахме да се бъркаме, когато унищожаваха държавата ни. Мълчахме за престъпленията на ликвидационните съвети, приватизаторите и мутрите във властта. Мълчахме за „Оня списък“ и националното предателство. Мълчахме, когато ни набутаха в тези съюзи. Мълчахме, когато трябваше да се защитим…..

Е, сега скоро ще има война. Може да има и положителна насока за нас – да се събудим и да се борим за държавата си срещу психодясната измет и националните предатели. Война е! Война и за душите ни и за България!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Dunavmost.com

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Коментар: Външно не е за аматьори

МвнР не биваше да се оставя в ръцете на счетоводител одитор, пък бил той и служебен премиер. Дипломацията е...

Директорът на ФБР: „ТикТок“ е проблем за националната сигурност на САЩ

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че социалното приложение "ТикТок" е проблем за националната сигурност на САЩ, предаде Франс прес. Рей направи това си изявление...

Ангел Кунчев: До края на седмицата ще предложа да се обяви епидемия от коклюш

До края на седмицата ще предложа на министъра на здравеопазването в служебния кабинет д-р Галя Кондева да обяви епидемия от коклюш, заяви пред журналисти...

Меглена Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев

Меглена Плугчиева изненадващо е подала оставка като съветник на служебния премиер Димитър Главчев, съобщава БНТ, а от Министерския съвет потвърдиха за БТА. Към момента...

Екатерина Михайлова: Външният министър стана ябълката на раздора, а това дава лош сигнал в чужбина

Предложението служебният премиер да поеме поста и на външен министър не е най-доброто. Съвместяването между премиера и позиция на външен министър е тежка задача...

Вижте още