БОЕЦ: Мафията на Буда и Пеевски иска да се върне по-нагла, алчна и зла от всякога!

Най-четени

Ангел Кунчев: При епидемията от коклюш мерките няма да са толкова строги

Дори да се обяви епидемия от коклюш, няма да се наложат толкова строги противоепидемични мерки, каквито имаше по време...

Коментар: Външно не е за аматьори

МвнР не биваше да се оставя в ръцете на счетоводител одитор, пък бил той и служебен премиер. Дипломацията е...

Директорът на ФБР: „ТикТок“ е проблем за националната сигурност на САЩ

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че социалното приложение "ТикТок" е проблем за националната сигурност на САЩ, предаде Франс...

ТОВА ни чака. Дървената мафия е на Буда и Пеевски. Над милиард годишно се изливат в офшорките им през схемите на „дърварите” и европроектите свързани с еко програми и проекти.

 

Енергийната мафия е на Буда и Пеевски. И на Доган. Всичко е под техен контрол, от студен резерв, през мини, централи и регулатори. Спомнете си какви усилия положи Борисов, за да купи ЧЕЗ през кака Гинка. Самият той бе свален заради цените на тока и знае каква сила е това.

Зърнената мафия е на Буда и Пеевски. „Зърнари”, „Пилета” и подобни са наложили абсолютен монопол върху цени и пазар на всяка земеделска продукция.

Млекарската и месарската мафия са на Буда и Пеевски. От „Айряна” до „лакримите”.

Асфалтовата мафия е на Буда и Пеевски. Всички големи строителни компании, които цицат милиарди от държавното виме. Без изключение.

 

Това е армията на Борисов, Пеевски и мафията.

От месеци върви процес на реализация на план за дестабилизация на страната. И не е теория на конспирацията, а реален процес, който е видим. В разрез с общоприетото схващане, че Борисов вече не е на власт, ви уверявам, че все още огромна част от властта е в негови (и на Пеевски) ръце. Освен местната власт, която 90% се контролира от ГЕРБ и ДПС, то и цели сектори от изпълнителната власт са все още под техен контрол. Енергетика, земеделие, митници и тн. На средно и ниско ниво в държавната администрация нищо не е мръднало. В държавните регулатори също. Там си стоят калинките и слугите на мафията назначени от Буда и бандата му и продължават да изпълняват задачите на своите господари. Радев уж се „бори” срещу мафията на наглите, но в същото време за половин година абсолютна власт няма нито един конкретен сигнал срещу Борисов, или някой от висшите етажи на властта от времето на предишното управление. Той си знае защо. Вероятно заради липса на кураж и способности. А и иска още един мандат. Хиляди приказки за милиарди, схеми и тн. и нищо конкретно. Нищо, което да минава границата на безопасност.

Мафията обаче не прощава.

Предстоят протести, ценови шок и енергийна криза. Нищо случайно, всичко е под контрола на Буда и Пеевски. Ще свършат дървата. Ще свършат въглищата. Ще свършат пелетите. Тока ще стигне тавана. Олиото също. Хляба също. Много храни също. Всичко това се контролира от наглите.

Вече се случва.

Все повече хора ще излизат на площадите. С дебели вратове, с черните тениски и анцузи. И няма да веят знамена и да играят хора. Ще чупят, бият и провокират. Така работи мафията. В същото време Буда ще реве как всички други са виновни. И какъв спасител е.

Борисов не би се замисли да помоли господаря си Путин да спре кранчето на газа (нали затова му направи Турски поток за три милиарда с нашите пари), или другият си господар, Ердоган да пусне бежанците. Продажник и слуга на много господари.

Вероятно след тези избори ще се състави правителство. Без ГЕРБ и ДПС. И вероятно по описаният начин то ще си замине още тази зима. За да се върне Буда на бял кон.

Това са изроди, които са способни на всичко, за да държат властта, която им осигурява грабеж, достъп до нашите пари и безнаказаност за грабежа. Ще хвърлят страната в хаос и анархия, способни са дори на убийства, за да запазят властта си. Това е тяхната хранителна среда.

 

Освен гражданите няма кой друг да ги спре. БОЕЦ водим тази битка – да отстраним мафията от властта.

За здравната криза ще ви кажа само, че за десет години управление на Буда, България няма нито един медицински хеликоптер, а линейките са по малко от колите на НСО и Бюрото на Гешев. Ще ви кажа, че изродите крадяха дори от лекарствата на онкоболните и от парите на хората с увреждания. Болниците бяха превърнати в партийни черни дупки за източване и кражби, а лекарствената мафия се хранеше с труповете на българи починали от лечими болести. Ще ви кажа, че Борисов докара страната до първото място по смъртност от ковид. И не само от ковид. По негово време още умираха на стълбите пред болниците. Нищо не се е променило за шест месеца.

Наглите искат да се върнат, по нагли, алчни и зли от всякога. Не им дреме за вас, нито за човешкия живот, или за народа. Важни са само милиардите и прокуратурата, която да им пази гърба.

 

Автор: Георги Георгиев, БОЕЦ

Източник: Dunavmost.com

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Ангел Кунчев: При епидемията от коклюш мерките няма да са толкова строги

Дори да се обяви епидемия от коклюш, няма да се наложат толкова строги противоепидемични мерки, каквито имаше по време...

Коментар: Външно не е за аматьори

МвнР не биваше да се оставя в ръцете на счетоводител одитор, пък бил той и служебен премиер. Дипломацията е твърде важна работа, за да...

Директорът на ФБР: „ТикТок“ е проблем за националната сигурност на САЩ

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че социалното приложение "ТикТок" е проблем за националната сигурност на САЩ, предаде Франс прес. Рей направи това си изявление...

Ангел Кунчев: До края на седмицата ще предложа да се обяви епидемия от коклюш

До края на седмицата ще предложа на министъра на здравеопазването в служебния кабинет д-р Галя Кондева да обяви епидемия от коклюш, заяви пред журналисти...

Меглена Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев

Меглена Плугчиева изненадващо е подала оставка като съветник на служебния премиер Димитър Главчев, съобщава БНТ, а от Министерския съвет потвърдиха за БТА. Към момента...

Вижте още