Бойко Борисов ще се кандидатира за президент

Най-четени

Ребъл Уилсън разкри, че загубила девствеността си чак на 35

Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младите хора да се почувстват овластени, когато става дума за секс...

Автоматична Чернова

От 2021 г. досега в страната се проведоха избори общо седем пъти - пет за парламент, един за президент...

СУ и Съдебната палата получиха сигнали за бомба

Заплаха за поставено взривно устройство в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е подадена тази сутрин, съобщиха за БТА от...

Току-що премиерът в оставка Бойко Борисов беше изписан от болница „Софиямед“, където претърпя опеарация на скъсан менискус. Пред събралите се журналисти той коментира, че ДБ готви капан и обяви, че лично той е „сърбал“ попарата на Христо Иванов.

Борисов пусна бомбата, че влиза в кандидатпрезидентската кампания. „Разбира се, че влизам, след служебен кабинет“, отсече той.

Премиерът в оставка предупреди, че ако останалите 165 депутати не успеят да направят кабинет, ще означава, че са пъзльовци, страхливци.

„Имали различия?! Че аз нямам ли различия с Волен Сидеров по руската тема, нямам ли различия с Каракачанов и Валери Симеонов?!“, пита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разкри, че се е накарал на здравния си министър проф. Костадин Ангелов за това, че е обсъждал закриването на НОЩ с д-р Александър Симидчиев, председател на здравната комисия в НС.

„За една минута работа е в парламента да решат дали да върнат стария състав на НОЩ, който аз съм освбодил, или да си направят нов“, каза Борисов.

„Странно ми е как Демократична България, уж дясна партия, са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов“, възмутен е той.

„Ние подкрепяме разследването за „Росенец“ и затова внасяме предложение за създаване на такава комисия. Как Симидчиев, който беше в моя съвет, беше подкрепен от всички. В момента има брутално мнозинство от 165 души“, каза Борисов.

На въпрос защо са се развалили отношенията му със Слави Трифонов Борисов отговори: Той реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу.

„Ако и едните, и другите не ни подкрепят, ще върнем утре следобяд или най-късно в петък мандата“, добави той.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Ребъл Уилсън разкри, че загубила девствеността си чак на 35

Актрисата Ребел Уилсън се надява да помогне на младите хора да се почувстват овластени, когато става дума за секс...

Автоматична Чернова

От 2021 г. досега в страната се проведоха избори общо седем пъти - пет за парламент, един за президент и вицепрезидент и един местен...

СУ и Съдебната палата получиха сигнали за бомба

Заплаха за поставено взривно устройство в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е подадена тази сутрин, съобщиха за БТА от МВР. На електронен адрес във висшето...

Вижте къде в България вече има умни домове

Какво представлява умната енергия, технологиите, свързани с нея и начина на използване, както и връзките ѝ с климатичните промени? Статията акцентира върху това как...

Един от възможните служебни премиери подаде оставка

Един от възможните варианти за служебен премиер - заместник-омбудсман Елена Чернева-Маркова, подава оставка. Това стана ясно, след като от председателя на парламента Росен Желязков, който...

Вижте още