Кандидати за народни представители на ПП „Републиканци за България“ в 23 МИР София

Най-четени

Фалшифицирали ли са документи Лена Бориславова и Кирил Петков?

"Не съм била търсена от органите на реда. По никакъв начин не се притеснявам от проверка, свързана с това общо...

ЦИК каза колко партии и коалиции ще се явят на изборите на 9 юни

Надявам се в началото на следващите дни да имаме избран изпълнител за машините за изборите за НС и ЕП...

Цветница е! Честит празник!

Цветница се отбелязва в неделята след Лазаровден, една седмица преди Великден. Нарича се още Връбница, Цветна неделя, Вая (Вайя),...

Кандидатите за народни представители в 23-ти МИР София са водещи професионалисти с опит и желание да допринесат за дългоочакваната промяна, от която България се нуждае за да поеме по пътя на развитите демократични държави.

Всеки един от тях си е поставил за приоритет по-доброто бъдеще на България, поема ангажимент да промени статуквото и да реформира ефикасно многобройни сектори неглижирани от години. Те вярват, че това е възможно чрез предложенията, които ПП „Републиканци за България“ е заложила в програмата си и си поставят за цел да дадат проевропейска перспектива на страната си. Разбира се, не поставят на заден план и многобройните проблеми на столицата, някои от които се нуждаят от законодателни инициативи.

Д-р Горан Благоев – магистър по история; доктор по етнология; специализирал теория и история на дипломацията; телевизионен журналист с 30 годишна практика в БНТ, от декември 2020 г. води авторско предаване по ТВ „Евроком“;  специалист в областта на религиозните, етническите, национални и демографски въпроси. Публицист, отдаден на обществени каузи включително защита на традиционните семейни ценности, правата на българските общности в чужбина, декомунизацията и отстояване на българския национален интерес срещу чужди влияния. Роден в София. Женен, с две деца.

Доц. д-р Климент Найденов – водещ експерт по регионално развитие и демографска политика. Преподавател в Софийски университет, декан на Геоголо-географския факултет. Председател на Българско географско дружество. Роден в Добрич. Женен, с три деца.

Д-р Борис Велев – завършил право в Хумболдт Университет – Берлин и защитил докторска степен по право (Dr. jur.) във“Фридрих-Александър-Университет Ерланген-Нюрнберг“. Притежава опит в редица европейски предприсъеднителни проекти и като юридически съветник в различни области през периода 2002-2007 г. От 2008 г. до сега е адвокат, вписан в Софийска адвокатска колегия. Роден в София. Женен, с две деца.

Инж. Петко Чамов – магистър инженер по „Комуникационна техника“, с допълнителна квалификация „Финансов мениджмънт“ в СА „Д. А. Ценов“- Свищов. В момента е управител на търговско дружество, член на Изпълнителния съвет на Републиканци за България. Роден в Панагюрище. Женен,  с две деца.

Д-р Виктор Серафимов – завършил право в СУ „Свети Климент Охридски”  и защитил докторска степен по международно право и международни отношения. От 2016 г. е член на Управителния съвет първо на БНР, а впоследствие на БНТ. Избран за административен секретар и говорител на ПП „Републиканци за България“. Участвал е в редица работни и експертни групи към Комисията по култура и медии към 42-то, 43-то и 44-то Народно събрание.

Георги Стамболийски – роден в гр. Дупница, живее в гр. София от 15 години. Инженер по образование, завършил Минно-геоложки университет “Св. Иван Рилски“ гр.София, специалност ,,Сондиране, добив и транспорт на нефт и газ“. Работи в строителния бранш в голяма международна фирма на мениджърска позиция. Женен с едно дете. Владее английски език.

Добромир Георгиев – собственик на малък бизнес, Мениджър по образование и професия.

Надя Бонева – магистър по „Право“. Експерт в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, работила е в Народното събрание от 1992 г. до момента, на различни ръководни длъжности. Съдебен заседател в Софийски районен съд до момента.

Калин Ушев – завършил ХТМУ, специалност „Металургия и мениджмънт“. Работи в голям металургичен завод като инженер. От стар панагюрски род, роден и израснал в София. Женен, с три деца.

Велина Генчева – придобила магистърска степен инженерна логистика в Технически Университет София.С 15 годишен опит в областта на логистиката и supply chain и над 5-годишен опит в областта на корпоративните комуникаци. Мениджър в глобална международна логистична компания.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Фалшифицирали ли са документи Лена Бориславова и Кирил Петков?

"Не съм била търсена от органите на реда. По никакъв начин не се притеснявам от проверка, свързана с това общо...

ЦИК каза колко партии и коалиции ще се явят на изборите на 9 юни

Надявам се в началото на следващите дни да имаме избран изпълнител за машините за изборите за НС и ЕП на 9 юни. Единственият участник...

Цветница е! Честит празник!

Цветница се отбелязва в неделята след Лазаровден, една седмица преди Великден. Нарича се още Връбница, Цветна неделя, Вая (Вайя), Куклинден или (в западните църкви)...

Д-р Аспарух Илиев съветва: Който кашля повече от седмица, да се изследва за коклюш

Регистрираните случаи от коклюш в страната вече обхващат 21 области. Според здравните власти България вече е в условия на епидемия, но няма извънредна епидемична...

Днес празнуваме Лазаровден!

В миналото на днешния празник момците от селото са искали ръката на своята избраница   Днешния ден християните посвещават на Лазар, когото Исус възкресява. Лазаровден се празнува...

Вижте още