Адв. Мария Шаркова: Ваксинацията срещу простотията идва през март и се нарича избори

Най-четени

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент...

Цял ден чета вицове за кремвирши, но никак не ми е смешно.

Няма никакво значение дали на баничарката, с която доставят ваксини, е изписана марка кремвирши, сирене или нещо по-изтънчено. Да речем марка стек от породата Блек Ангъс. Друг е проблемът и той не буди никакви забавни асоциации за мен.

За търговците на едро има редица въведени правила за транспорт на лекарствени продукти, в това число изисквания за регистрация на съответното транспортно средство, стандартни оперативни процедури, договори и прочее досадни неща, заради които много тъговци на едро биват контролирани и санкционирани.

Съхранението на термолабилни лекарствени продукти също има изисквания, които трудно могат да се изпълнят с хладилник ЗИЛ, защото трябва да се следи и записва температурата с термометър или автоматично устройство. Защо ли?

Защото отговорността на производителя приключва там, където започва отговорността за транспортирането и съхранението. И тук виждам как освен че от фирмата – производител се търкалят от смях, доволно потриват ръца с репликата: Ние бяхме до тук.

Тази публична демонстрация на властите на неуважение към създадените от тях правила смазва и малкото доверие, което хората имат в способностите им. Успява да взриви и най-големият идиот-оптимист като мен.

Наистина се надявам да има ваксина срещу Вашата простотия и отчайваща неграмотност. Тази ваксина идва през март, 2021 г. и се нарича избори.

Адв. Мария Шаркова

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Бивш бодигард: Анджелина Джоли саботирала връзката си с Брад Пит

Анджелина Джоли е обвинена, че се опитва да саботира и буквално да отрови връзката на децата си с Брад...

Ген. Коджейков: Има пропуски и грешки в охраната на Фицо

„Най-трудното за охраната е нападението от близко разстояние – от един метър, от упор, някой вади оръжие в тълпа и стреля. Всички охранители реагират,...

Иван Кръстев: Факт е, че „Европа е в режим на оцеляване“

"Путин не се стреми към възстановяване на Съветския съюз", казва Иван Кръстев пред швейцарския НЦЦ. Целта на руския президент е друга, смята българският политолог. Дали...

На 9 юни гласуваме със синя и зелена бюлетина

За първи път след повече от 20 години ще имаме цветни хартиени бюлетини на вота "2 в 1" на 9 юни. Това стана ясно...

Ще повлияе ли на България самоубийствената политика на РС Македония?

С желанието да денонсира договорите си с България, Гърция и ЕС, Скопие е на път да превърне еврочленството си в химера, да обтегне докрай...

Вижте още