Цветанов и Вълнев в Ракитово: Ще бъдем реална алтернатива на статуквото ДПС – ГЕРБ

Най-четени

Автоматична Чернова

От 2021 г. досега в страната се проведоха избори общо седем пъти - пет за парламент, един за президент...

СУ и Съдебната палата получиха сигнали за бомба

Заплаха за поставено взривно устройство в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е подадена тази сутрин, съобщиха за БТА от...

Вижте къде в България вече има умни домове

Какво представлява умната енергия, технологиите, свързани с нея и начина на използване, както и връзките ѝ с климатичните промени?...

Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха общините Ракитово и Велинград, където проведоха разговори със симпатизанти и членове на партията.

Отчетена бе свършената работа по изграждането на структурите.

Обсъдиха усложнената епидемиологична обстановка, както и ненавременните действия и липсата на адекватни мерки през последните 8 месеца за справяне с Covid.

Организациите в двете общини са изградени от млади хора, а основният им мотив да се включат е, че искат да има реализация за тях именно там.

Републиканци за България ще бъдат една реална алтернатива в Ракитово и затова тече много сериозна подготовка за предстоящите парламентарни избори.

В община Ракитово основният фактор е ДПС, а управлението на цялата община е концентрирана в кмета и приближените му роднини. В момента текат проверки на компетентните органи за конфликт на интереси.

Във Велинград притеснението на хората е, че управлението днес на страната и определени политически сили работят за реализирането на добив на волфрам, което би ликвидирало един цял отрасъл на туризма и спа туризма.

Членовете и симпатизантите на Републиканци за България категорично се противопоставят на подобна инвестиция, която ще увеличи безработицата и ще доведе до закриването на спа туризма във Велинград.

Зад недопускането на подобна мина седят всички жители и представителите на хотелиерския и ресторантьорския бизнес, които са основният работодател на живеещите там.

В момента също има определено бездействие от страна на държавата за умишлено напрежение с болницата във Велинград. Жителите застават твърдо зад сегашния директор, който е поел болницата в тежко финансово състояние, на което освен, че е устоял е успял да я изкара на плюс. Хората си задават въпроса дали не се цели нейното приватизиране или ликвидиране.

Основният проблем и болка за жителите е, че след местните избори от 2019г. са останали с усещането, че са гласували за ГЕРБ и са получили ДПС. Доказателство за това е, че ДПС има зам.-кмет, председател на общински съвет и участие във всички общински дружества на ръководни позиции.

Републиканци за България ще бъде много ясна и реална алтернатива на статуквото ДПС-ГЕРБ, ще настояваме за прозрачност и да се излъчват онлайн общинските сесии във Велинград.

Остави коментар

Напипшете Вашият коментар
Моля въведете Вашето име тук

Последни новини

Автоматична Чернова

От 2021 г. досега в страната се проведоха избори общо седем пъти - пет за парламент, един за президент...

СУ и Съдебната палата получиха сигнали за бомба

Заплаха за поставено взривно устройство в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е подадена тази сутрин, съобщиха за БТА от МВР. На електронен адрес във висшето...

Вижте къде в България вече има умни домове

Какво представлява умната енергия, технологиите, свързани с нея и начина на използване, както и връзките ѝ с климатичните промени? Статията акцентира върху това как...

Един от възможните служебни премиери подаде оставка

Един от възможните варианти за служебен премиер - заместник-омбудсман Елена Чернева-Маркова, подава оставка. Това стана ясно, след като от председателя на парламента Росен Желязков, който...

Александър Сано е водещият на „Островът на 100-те гривни“ 

Актьорът Александър Сано е водещият на новото приключенско риалити „Островът на 100-те гривни“, което ще завладее тази есен зрителите на bTV. На едно от...

Вижте още